Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
TM6 TM5 TM31

Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons

3.3 (71 ocen)

Składniki

  • 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de filets de poulet
  • 250 g de yaourt nature
  • quelques pluches d'aneth frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 900 g d'eau
  • 250 g de boulgour
  • 1 pincée de paprika (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2104 kJ / 501 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818021