Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de frutos secos variados (almendras, avellanas, nueces, etc.)
- 30 g de mantequilla (y algo más para la sartén)
- 300 g de leche de almendras
- 1 huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 80 g de plátano maduro, en trozos
- 200 g de queso cremoso
- 150 g de harina de repostería
- 75 g de copos de avena
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- ½ cucharadita de canela molida
-
100
g de dátiles sin hueso en trozos pequeños (5 mm)
lub 100 g de pasas sin semillas en trozos pequeños (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 171.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r817550