Wersje kompatybilne
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g çavdar unu
- 250 g tam buğday unu
- 480 g su, ılık
- 25 g taze maya, ufalanmış
- 40 g keten tohumu
- 40 g kabak çekirdeği içi
- 40 g ay çekirdeği içi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Wartości odżywcze
- na 1 dilim
- Kalorie
- 663.2 kJ / 158.5 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 266.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r817359