Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
TM6 TM5

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.5 (26 ocen)

Składniki

  • 3 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 40 g fresh turmeric, peeled and cut into pieces
  • 50 g fresh galangal, peeled and cut into pieces
  • 10 makrut lime leaves
  • 50 g vegetable oil
  • 10 g Korean chilli paste (gochujang)
  • ¾ tsp ground turmeric
  • 500 g coconut cream
  • 20 g palm sugar
  • 300 g coconut water
  • 1 tsp fish sauce, standard or vegan
  • 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lime juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1986.8 kJ / 474.9 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
29.4 g
Tłuszcz
38.5 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Błonnik
4.1 g
Sód
337.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815986