Feta and Aubergine Sandwich Filling
TM6

Feta and Aubergine Sandwich Filling

4.6 (10 ocen)

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 200 g aubergine, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
  • 30 g pine nuts
  • 100 g roasted red peppers, preserved
  • 150 g feta cheese, crumbled
  • 50 g Greek yoghurt
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
933.2 kJ / 223 kcal
Białko
8.2 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
18.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Błonnik
2.3 g
Sód
496.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815623