Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
TM6 TM5

Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce

4.8 (9 ocen)

Składniki

Dry Rub

  • 2 tbsp brown sugar
  • 2 tbsp paprika
  • 2 tsp garlic powder
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp onion powder
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp dried thyme
  • 1360 - 1475 g baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)

Beer BBQ Sauce

  • 115 g red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 15 g vegetable oil
  • 340 g stout beer
  • 170 g ketchup
  • 85 g dark brown sugar
  • 60 g apple cider vinegar
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ⅛ tsp chilli powder, to taste

Cooking Ribs

  • 1135 g water

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
17380 kJ / 4153.9 kcal
Białko
279.7 g
Węglowodany
189.8 g
Tłuszcz
247.8 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Błonnik
9.4 g
Sód
8712.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r813323