Tartine con gelatina
TM6

Tartine con gelatina

(Brak ocen)

Składniki

Maionese

  • 300 g di olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale

Gelatina

  • 250 g di acqua
  • 1 dado per gelatina
  • 250 g di acqua fredda
  • 30 g di brandy

Farcitura

  • 10 code di gambero fresche, pulite ed eviscerate
  • 1500 g di acqua
  • 5 uova di quaglia
  • 10 asparagi, le punte

Terminare la preparazione

  • 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
  • 6 steli di erba cipollina fresca, tritati finemente
  • 5 fette di salmone affumicato

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
625.6 kJ / 149.5 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
5.8 g
Tłuszcz
11.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
0.5 g
Sód
177.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r813317