Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di pesce spada a cubetti (3 cm)
- 300 g di passata di pomodoro
- 400 g di cipolle rosse tagliate sottilissime
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 5 foglie di alloro fresco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623.3 kJ / 149 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 651.4 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r813285