Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di patate a spicchi (1 cm x 5 cm)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di petto di pollo, a pezzi (5 cm)
- 50 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 4 - 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di latte
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 150 g di mais tostato
- 200 g di olio per frittura
- Wartości odżywcze
- na 20 porzioni
- Kalorie
- 13747.1 kJ / 3285.6 kcal
- Białko
- 98.1 g
- Węglowodany
- 94.4 g
- Tłuszcz
- 284.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 50.7 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 3884.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r812573