Wersje kompatybilne
Toasts à la crème pâtissière au yogourt avec bacon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de bacon en tranches
- 115 g de yogourt grec nature
- 2 œufs de gros calibre
- 60 g de miel
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de noix de muscade fraîchement râpée, selon le goût
- 4 tranches de pain brioché
-
4 - 5
fraises, en tranches
lub 85 g de bleuets frais - de sucre à glacer pour saupoudrer (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1986.6 kJ / 474.8 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 657.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r811994