Urządzenia i Akcesoria
Italský ořechový dort
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porcí
Składniki
Těsto
-
200 gramů loupaných vlašských ořechů
-
125 gramů másla změklého
-
120 gramů cukru
-
1 vejce
-
3 čajové lžičky citrónové kůry
-
2 polévkové lžíce rumu
-
100 gramů polohrubé mouky
-
½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
Sirup
-
40 gramů citrónové šťávy
-
55 gramů krystalového cukru
-
vlašský ořech, loupaný pár kousků, půlek, na ozdobení
-
cukr moučka na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5.9 g
Kalorie
1930 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ořechové speciality
11 Przepisów
Czechy
Czechy