Urządzenia i Akcesoria
Frijoles puercos a mi manera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 porciones
Składniki
-
200 g de queso adobera o cualquier otro queso que gratine
-
45 g de chiles jalapeños en escabeche
-
5 g de vinagre de los chiles
-
50 g de manteca de cerdo
-
200 g de chorizo
-
1000 g de frijoles bayos cocidos enteros, sin liquido
-
150 g de caldo de cocción de los frijoles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 porciones
Sód
4573.8 mg
Białko
126.6 g
Kalorie
12918.3 kJ /
3087.6 kcal
Tłuszcz
198.6 g
Błonnik
51.2 g
Tłuszcz nasycony
88.2 g
Węglowodany
196.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB III
30 Przepisów
Meksyk
Meksyk