Cheesecake speculoos et caramel
TM6

Cheesecake speculoos et caramel

3.7 (58 ocen)

Składniki

  • 90 g d'eau
  • 300 g de sucre en poudre, blanc ou roux
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 18 biscuits speculoos, et 300 g pour le cheesecake
  • 100 g de beurre, en morceaux
  • 500 g de fromage frais, type Philadelphia
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 c. à soupe de pâte de speculoos

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
3078.4 kJ / 735.8 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
72.6 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
24.6 g
Błonnik
1.4 g
Sód
554.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r811605