Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
24 portions
Składniki
Cake Layers
-
sugar14 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces14 oz
-
salt½ tsp
-
vanilla extract1 tbsp
-
large eggs6
-
cake flour14 oz
-
baking powder1 tbsp
-
gel food colorings (½ tsp each purple, blue, green, yellow, orange and red dye)3 tsp
Frosting
-
white chocolate in pieces10 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces3 ½ oz
-
cream cheese cut into pieces24 oz
-
2 oz orange juiceorange liqueur2 oz
-
confectioners sugar3 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
235.7 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
2030.9 kJ /
485.4 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
43.2 g