辣白菜炒五花肉
TM31 TM5 TM6

辣白菜炒五花肉

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 100 克 洋葱, 切块,3x3厘米
  • 500 克 五花肉, 切0.3厘米薄片
  • 30 克 料酒
  • 400 克 辣白菜, 切块
  • 20 克 韩式辣椒酱
  • 芝麻, 熟的,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1475 kJ / 352 kcal
Białko
13.2 g
Węglowodany
8.4 g
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r81019