Urządzenia i Akcesoria
Mini Jamaican style ginger bundts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.5 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
45.4 g