Mushroom and chicken vol-au-vents
TM6 TM5 TM31

Mushroom and chicken vol-au-vents

4.9 (49 ocen)

Składniki

  • 730 g homemade puff pastry (see Tips)
  • 50 g cheddar cheese, into cubes
  • 100 g fresh Swiss brown mushrooms, trimmed and cut in halves
  • 30 g onion
  • 20 g white wine
  • 25 g salted butter
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g full cream milk
  • 50 g water
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 30 g plain flour
  • 150 g chicken breast fillet, cut into pieces (1 cm)
  • 1 egg yolk, lightly beaten, to brush
  • 1 spring onion/green onion
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1032 kJ / 246.7 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
18.6 g
Tłuszcz
16.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
0.7 g
Sód
128.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r809813