Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
TM6 TM5

Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad

3.0 (2 oceny)

Składniki

Herbed Butter

  • ½ shallot
  • 1 garlic clove
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 oz unsalted butter, softened
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground black pepper

French Bistro Potato Salad & Steaks

  • 4 fresh chives, cut into pieces (1 in.)
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 2 spring onions (approx. 1 oz), cut into pieces
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz red wine vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 17 ½ oz boiling water
  • 24 ½ oz baby gold potatoes, quartered
  • 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick), patted dry with paper towel
  • vegetable oil, to brush

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2924 kJ / 700 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
41 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Błonnik
4.9 g
Sód
575.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r809337