Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
TM6 TM5 TM31

Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g rolled oats
  • 30 g olive oil
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 800 g tinned coconut milk
  • 60 g granulated sugar
  • 2 tsp agar agar flakes
  • 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1918 kJ / 458.4 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
66.4 g
Tłuszcz
20.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
8.5 g
Sód
386.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r808843