Wersje kompatybilne
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (opcjonalnie)
- cashew nuts, for serving (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246.9 kJ / 298 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 625 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r807715