Raspberry Almond Pulp Cakes
TM6 TM5

Raspberry Almond Pulp Cakes

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • unsalted butter, to grease
  • 115 g unsalted butter, diced
  • 170 g almond pulp, skin on from homemade almond milk (see Tip)
  • 255 g icing sugar
  • 115 g all-purpose flour
  • ⅛ tsp salt
  • 3 egg whites, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract, natural
  • 170 g fresh raspberries
  • icing sugar, to dust

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1448 kJ / 346 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
4 g
Sód
62 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r807550