Wersje kompatybilne
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pilav
- 350 g sushi pirinci (bk. Öneriler)
- 1200 g su, oda sıcaklığında
- 1 ½ tk tuz
Köri Soslu Kızarmış Tavuk
- 125 g un
- ¾ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 2 orta boy yumurta (her biri 53-63 g), çırpılmış
- 160 g panko (Japon galeta unu)
- 5 diş sarımsak (sarımsaklar çok büyük ise 3 diş kullanın)
- 5 g taze zencefil, kabukları soyulmuş, 2 parçaya bölünmüş
- 25 g sıvı yağ
- 170 g soğan, küp küp kesilmiş (1-1.5 cm)
- 120 g havuç, orta kalınlıkta (çapı yakl. 3 cm), dilimlenmiş (1 cm)
- 4 tk köri tozu
- 500 g sıvı tavuk suyu, ev yapımı (bk. Öneriler)
- 15 g esmer şeker
- 15 g soya sosu (bk. Öneriler)
- ½ tk garam masala baharat karışımı
- 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), dövülerek inceltilmiş (kalınlık 1 cm), bk. Öneriler
- ayçiçek yağı, tavukları kızartmak için
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 4067.5 kJ / 972.2 kcal
- Białko
- 59.5 g
- Węglowodany
- 145.4 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1192.3 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r805896