Olio al timo e aceto di lamponi
TM6 TM5

Olio al timo e aceto di lamponi

(Brak ocen)

Składniki

Olio al timo

  • 2 rametti di timo fresco interi
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 pezzi di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 10 grani di pepe rosso
  • 400 g di olio extravergine di oliva

Aceto di lamponi

  • 250 g di lamponi freschi
    lub 250 g di lamponi congelati, precedentemente decongelati
  • 60 g di zucchero
  • 400 g di aceto di vino bianco

Wartości odżywcze
na 15 g
Kalorie
500.9 kJ / 119.7 kcal
Białko
0.1 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
11.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
0.5 g
Sód
0.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r805349