Warm satay bowl
TM6 TM5

Warm satay bowl

4.1 (45 ocen)

Składniki

  • 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 1 red onion, cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
  • 10 g coconut oil
  • 190 g tri-colour quinoa, rinsed
  • 120 g coconut cream
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g water
  • 25 g tamari (see Tips)
  • 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
  • 300 g green beans, cut into thirds
  • lime juice, freshly squeezed, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3415.7 kJ / 816.4 kcal
Białko
29.8 g
Węglowodany
100.6 g
Tłuszcz
36.8 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Błonnik
17.6 g
Sód
806.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r805199