Urządzenia i Akcesoria
Warm satay bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.400 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
red onion cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish1
-
coconut oil10 g
-
tri-colour quinoa rinsed190 g
-
coconut cream120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water300 g
-
tamari (see Tips)25 g
-
crunchy peanut butter (see Tips)50 g
-
green beans cut into thirds300 g
-
freshly squeezed lime juice to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
806.8 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
3415.7 kJ /
816.4 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
100.6 g