Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
TM5 TM6

Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots

4.0 (7 ocen)

Składniki

Salmon, carrots and beans

  • ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 2 pinches ground white pepper
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
  • 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
  • 250 g flat green beans, cut in halves

Mango sauce

  • 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g brandy
  • 1 tsp curry powder
  • 300 g water
  • 100 g cream, min. 30% fat
  • 120 g plain yoghurt
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground white pepper
  • 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2144 kJ / 513 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r80490