Fondant czekoladowy w kokilkach

Fondant czekoladowy w kokilkach

4.7 25 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje

Składniki

  • 30 g masła pokrojonego na kawałki plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek
  • 50 g cukru trzcinowego drobnego
  • 30 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
  • 15 g mąki pszennej
  • 1 jajko

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 38.9 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 1475.4 kJ / 352.6 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 37.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...