Urządzenia i Akcesoria
Cashew brood wentelteefjes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porties
Składniki
Cashew brood
-
rauwe cashewnoten130 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
ahornsiroop45 g
-
ciderazijn3 tl
-
amandelmelk50 g
-
kokosnoot bloem30 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
gemalen kardemom¼ tl
Wentelteefjes
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
amandelmelk80 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
kokosolie plus 1 theelepel om te bakken en extra om in te vetten1 eetlepel
-
gemalen kaneel½ tl
-
ahornsiroop (opcjonalnie)1 el
-
kardemom, gemalen¼ tl
-
pecannoten100 g
-
ahornsiroop (opcjonalnie) om te besprenkelen
-
bananen in plakjes gesneden, om op te dienen1 - 2
-
kokosyoghurt om op te dienen200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24.68 g
Kalorie
3603 kJ /
857 kcal
Tłuszcz
64.43 g
Błonnik
6.367 g
Węglowodany
45.31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Familie en vrienden
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks