Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
TM6

Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 120 g celery stalks
  • 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
  • 120 g carrot
  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
  • 30 g olive oil
  • 150 g onions, quartered
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g tomato passata
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 tsp sugar
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
  • 800 g water
  • 80 g dried ditalini pasta
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
  • bread, toasted, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
975 kJ / 233 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
3.9 g
Sód
427 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r803118