Wersje kompatybilne
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Verdure, ceci e uova
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 250 g di cipolle, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 6 uova
- 400 g di verdure miste surgelate
- 400 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 300 g di zucchine, a cubetti (circa 2 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa agli asparagi
- 250 - 300 g di asparagi bianchi, in scatola
- 100 - 150 g di maionese
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2157.1 kJ / 515.6 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 11.3 g
- Sód
- 702.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r803056