Risolatte con mele e cannella (TM6)
TM6

Risolatte con mele e cannella (TM6)

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 500 g di mele sbucciate, senza semi, a metà
  • 650 g di latte
  • 50 g di burro a pezzi
  • 250 g di riso jasmine
  • 60 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 3 cucchiai di zucchero
  • 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale
  • 200 g panna acida
  • 2 cucchiai zucchero vanigliato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1967.4 kJ / 470.2 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
72.1 g
Tłuszcz
17.5 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
2.8 g
Sód
74.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r802479