Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 400 g fresh mango cheeks, cut into slices
  • 2 fresh passionfruit, juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish
  • 1 tbsp monkfruit sweetener
  • 150 g water
  • 2 tsp gelatine powder
  • 2 tbsp coconut yoghurt
  • fresh mint leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
375 kJ / 89.8 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
15.8 g
Tłuszcz
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
4 g
Sód
13.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r801530