Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
TM6 TM5 TM31

Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)

5.0 (4 oceny)

Składniki

Almond dacquoise

  • 250 g caster sugar
  • 190 g almonds
  • 5 egg whites

Watermelon layer

  • ¼ watermelon, cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)
  • 1 tbsp caster sugar

Vanilla cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 60 g caster sugar
  • 3 tsp natural vanilla extract

Assembly

  • 500 g strawberries, cut into halves, to decorate
  • 2 tsp sugar
  • pistachios, roughly chopped, to decorate
  • rose petals, dried (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1758.4 kJ / 420.3 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
42.7 g
Tłuszcz
26.7 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Błonnik
3.2 g
Sód
39.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r800978