Urządzenia i Akcesoria
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
-
140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati140 g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
-
280 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina manitoba
-
300 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
150 g di rucola
-
150 g di bresaola
-
100 g di Grana Padano in scaglie
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Sód
7186.1 mg
Białko
145.6 g
Kalorie
11939 kJ /
2853 kcal
Tłuszcz
87.3 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
400.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La pizza è gourmet
15 Przepisów
Włochy
Włochy