Urządzenia i Akcesoria
Ciocolată jamaicană cu spumă de lapte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 pahare
Składniki
Spumă de lapte
-
lapte degresat parțial congelat200 g
-
zahăr vanilat1 - 2 lingurițe
Ciocolată
-
apă225 g
-
zahăr1 lingură
-
ciocolată amăruie, 50% cacao bucăți225 g
-
extract natural de vanilie1 strop
-
rom negru (opcjonalnie)70 - 85 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pahar
Białko
5.88 g
Kalorie
1713 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
22.28 g
Błonnik
7.56 g
Węglowodany
35.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ciocolată
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy