Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
TM5 TM6

Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

3.5 (10 ocen)

Składniki

  • 6 uova
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di mais
  • 50 g di stevia
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • acqua bollente q.b.
  • zucchero a velo, a piacere
    lub panna montata e frutta fresca, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
844.4 kJ / 201.8 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
12.3 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
0.5 g
Sód
122.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r799165