Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

3.5 (4 oceny)

Składniki

  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 500 g boiling water, to soak
  • 260 g doongara rice, brown (see Tips)
  • warm water, to soak
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
  • 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
  • 200 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • ground black pepper, to taste
  • 1 tsp lemon juice, to serve
  • 50 g pecorino cheese, grated

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1517.5 kJ / 362.5 kcal
Białko
13.5 g
Węglowodany
49.8 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
6.5 g
Sód
141 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r799155