Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di anacardi non salati, sgusciati
Cipolle insaporite
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
lub 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 450 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 120 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di aceto di mele (opcjonalnie)
- ½ - 1 cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 863.7 kJ / 206.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 759.8 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r797944