Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 40 g coconut oil or peanut oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 2 - 4 tsp ground turmeric, to taste
- 1 tbsp curry powder
- 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into cubes (4 cm)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 180 g celery stalks, cut into pieces (1 cm)
- 360 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- natural yoghurt, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1287.7 kJ / 306.5 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 12.5 g
- Sód
- 518.2 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r79780