Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
-
300
g de sucre en poudre
lub 300 g de sucre roux - 1080 g d'eau
-
20
g de miel
lub 20 g de sirop de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1781.3 kJ / 425 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 104.7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r797775