Feta, spinach and potato frittata
TM6 TM5 TM31

Feta, spinach and potato frittata

4.6 (503 oceny)

Składniki

  • olive oil, for greasing
  • ½ red onion (approx. 130 g), cut into halves
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 10 eggs
  • 100 g fresh baby spinach leaves
  • 800 g water
  • 350 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 350 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 300 g potato, peeled and cut into cubes (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1193.1 kJ / 284.1 kcal
Białko
19.6 g
Węglowodany
14.7 g
Tłuszcz
15.8 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Błonnik
3.1 g
Sód
247.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r79762