Urządzenia i Akcesoria
熟醉海鲜拼盘
Przygotowanie 24 godz. 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 个
Składniki
-
水 蒸煮用600 克
-
濑尿虾500 克
-
波士顿龙虾
-
小鲍鱼8 只
-
新鲜的虾 黑虎虾200 克
-
花螺200 克
-
老抽100 克
-
生抽200 克
-
美极鲜味汁50 克
-
八角2 只
-
干辣椒1 - 2 支
-
白芷2 片
-
桂皮1 块
-
白豆蔻3 颗
-
红花椒20 克
-
姜 切片100 克
-
葱 切段100 克
-
橙 取皮½ 只
-
话梅 选咸话梅最佳8 颗
-
蚝油75 克
-
花雕酒1000 克
-
糖600 克
-
盐100 克
-
白兰地100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
2708.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
871.5 kJ /
208.5 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年味
10 Przepisów
Chiny
Chiny