The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
TM6

The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

4.6 (11 ocen)

Składniki

  • 6 eggs, chilled
  • water (to the 1L fill level)
  • 200 g celery, trimmed and cut into quarters
  • 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
  • 20 g mayonnaise
  • 20 g Dijon mustard
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g baby pickled capers
  • 200 g beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters
  • 140 g red radishes (approx. 4)
  • 4 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tip)
  • 240 g fresh baby spinach, to serve
  • 2 tbsp fresh chives, chopped
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1982.5 kJ / 475 kcal
Białko
22.8 g
Węglowodany
35.8 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
7.8 g
Sód
510 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r796392