Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and ricotta involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1606.5 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
2889.8 kJ /
690.7 kcal
Tłuszcz
47.8 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
40.1 g