Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
TM6 TM5

Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream

5.0 (3 oceny)

Składniki

Preparing the Turkey

  • 1 whole turkey, thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)

Lemon Herb Cream

  • 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, plus extra to garnish
  • 6 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 oz pancetta, diced
  • 1 garlic clove
  • 5 oz mascarpone
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz unsalted butter, diced (1 in.)

Prepping the Turkey

  • 1 yellow onion, quartered
  • 1 garlic bulb, cut in half
  • 5 dried bay leaves
    lub 5 fresh bay leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3718.3 kJ / 888.7 kcal
Białko
93.9 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
52.2 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Błonnik
0.9 g
Sód
909.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793787