Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

4.1 (10 ocen)

Składniki

  • 450 g cauliflower, cut into florets
  • 80 g onion, cut into halves
  • 7 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 4 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 tsp curry powder (see Tip)
  • ½ tsp ground cardamom
  • ¼ tsp ground cloves
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
  • 120 g water
  • 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
  • 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
  • 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
6100 kJ / 1460 kcal
Białko
153 g
Węglowodany
83 g
Tłuszcz
53 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
25 g
Sód
628 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793330