Urządzenia i Akcesoria
Herfstlimonade/Virgin sangria
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 glazen
Składniki
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 glas
Sód
1.8 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
366.8 kJ /
87.7 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Roze herfst
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks