Urządzenia i Akcesoria
Keto Pumpkin Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
10 slices
Składniki
Crust
-
almond flour7 ½ oz
-
monk fruit sweetener brown sugar substitute2 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter diced, chilled4 oz
-
large egg1
Filling
-
pumpkin purée15 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
monk fruit sweetener brown sugar substitute1 ½ oz
-
large eggs3
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 pinch
Whipped Cream
-
heavy whipping cream chilled12 oz
-
1 - 2 tsp monk fruit sweetener, brown sugar substitutemonk fruit sweetener (opcjonalnie)1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
102.5 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1901.7 kJ /
454.5 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
15.2 g