Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced1 oz
-
shoyu sauce (Japanese soy sauce)3 ½ oz
-
mirin2 oz
-
maple syrup3 ½ oz
-
fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)4
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose8 ½ oz
-
water35 oz
-
12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)broccoli florets cut into pieces (1½ in.)12 oz
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
scallion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g