Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.5 (79 ocen)

Składniki

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
  • 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
  • 2 oz mirin
  • 3 ½ oz maple syrup
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)

Salmon with Broccoli and Rice

  • 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 35 oz water
  • 12 oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
    lub 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (opcjonalnie)
  • 1 scallion, thinly sliced, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2783 kJ / 665.2 kcal
Białko
39.5 g
Węglowodany
74.1 g
Tłuszcz
21.1 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
0.4 g
Sód
1499.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r790887