Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)795 g
-
onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)115 g
-
rosemary, fresh1 sprig
-
water225 g
-
cider vinegar170 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
barbecue sauce340 g
-
barbecue sauce to serve
-
green lettuce leaf to serve
-
hamburger buns6
-
barbecue sauce to taste170 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
red onion sliced in half moons (½ cm/¼ in.), to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g