南乳汁酱羊肉
TM6 TM5

南乳汁酱羊肉

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 800 克 适合炖煮的羊肉,不带骨 ,腿肉,切大块
  • 20 克 白酒
  • 40 克 香菜 ,洗净沥干,切小段
  • 5 片 姜
  • 2 瓣 蒜头 ,拍碎
  • 80 克 海鲜酱
  • 120 克 红腐乳汁
  • 1 根 京葱 ,切小段
  • 3 克 花椒 ,约1茶匙
  • 200 克 花雕酒
  • 20 克 油
  • 2 颗 八角
  • 2 根 桂皮
  • 1 片 香叶
  • 80 克 冰糖
  • 300 克 水
  • 1 茶匙 盐 ,约5克

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1890.5 kJ / 452.3 kcal
Białko
42.7 g
Węglowodany
34.5 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
1.2 g
Sód
1738.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r788060